Bij Momtobee kun je een professionele Medela borstkolf huren. Kosten : 2,55 per dag 17,75 euro per week!  exclusief dubbele afkolfset à 37,50 euro of enkele afkolfset a 27,50 euro! Je huurt de kolf voor minimaal 1 week! indien u de kolf langer huurt zullen wij per maand een factuur sturen! Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar ook op zon en feestdagen!, Bestel de kolf via de site of stuur een mail naar info@momtobee.nl of bel 06-10275815.  NU NIEUW 24 UURS SERVICE DOOR MIDDEL VAN KLUIS KAN JE ALTIJD EEN KOLF HALEN! Je kan gebruik maken van onze bezorgservice. In de regio de Ronde venen en Uithoorn word de kolf gratis bezorgd! daarbuiten kan de kolf ook bezorgd worden maar brengen wij 6 euro in rekening voor het bezorgen en/of halen. Ook is het mogelijk om de kolf bij ons op te halen op afspraak. Wilt u de kolf retourneren in mijdrecht kunt u de kolf in de breng kluis zetten deze staat altijd open of u belt 06-10275815 !

Wist je dat je bij veel verzekeringen geld terug kunt krijgen als je een kolf huurt? informeer hier naar bij je eigen verzekeringsmaatschappij!
u krijgt na afloop een factuur die u desgewenst kunt indienen bij u verzekering.
overweegt u een borstkolf te kopen daarvoor kunt u ook bij ons terecht, heb je bij ons een borstkolf gehuurd dan krijg je 10%korting op het aankoop bedrag! 


 


Weergave:
 


Bezig met laden...

Kraam-& Baby kado's

Verras jonge ouders en baby's met een originele kraam- of babykado's. De producten op deze site worden met veel liefde, passie en gevoel vervaardigd of samengesteld.  Ben je op zoek als; Oma, Opa, Vriendin, Vriend, Tante, Oom of zoek jij een kadootje voor je babybroertje of babyzusje;
je vindt het bij
Momtobee.nl

Momtobee

Verras jonge ouders en baby's met een originele kraam- of babykado's. De producten op deze site worden met veel liefde, passie en gevoel vervaardigd of samengesteld. Het geven van een babykado's blijft een leuke en mooie ervaring waar zowel ouders als het kleine Ukkje veel plezier van beleven. 

contact gegevens

Momtobee
Hoofdweg 68
3641PT Mijdrecht
06-10275815
info@momtobee.nl
kvk nummer: 65251806
btw nummer: NL173230544B01
 

webwinkelkeurmerk
 

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
j