Borstkolf-Huren
Een Medela borstkolf huren gaat als volgt :
- Bestel de kolf via de site !

-Wilt u de kolf afhalen in Mijdrecht dan ontvangt u van ons een code voor de kluis zodat u ten alle tijden een kolf kunt afhalen. (u kiest voor kopje electrische borstkolf huren) 

- Mocht u de borstkolf willen afhalen in het Spaarne Gasthuis zuid in Haarlem , kies dan voor kopje afhalen Spaarne Gasthuis .(let op in het Spaarne Gasthuis kunt u alleen de kolf en de dubbele afkolfset afhalen geen andere artikelen!)

Naast het huren van de borstkolf is het noodzakelijk om een afkolfset te hebben. Zonder de afkolfset kun je de borstkolf niet gebruiken.

 Kraam-& Baby kado's

Verras jonge ouders en baby's met een originele kraam- of babykado's. De producten op deze site worden met veel liefde, passie en gevoel vervaardigd of samengesteld.  Ben je op zoek als; Oma, Opa, Vriendin, Vriend, Tante, Oom of zoek jij een kadootje voor je babybroertje of babyzusje;
je vindt het bij
Momtobee.nl

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Momtobee

Verras jonge ouders en baby's met een originele kraam- of babykado's. De producten op deze site worden met veel liefde, passie en gevoel vervaardigd of samengesteld. Het geven van een babykado's blijft een leuke en mooie ervaring waar zowel ouders als het kleine Ukkje veel plezier van beleven. 

contact gegevens

info@momtobee.nl
06-10275815

kvk nummer: 65251806
btw nummer: NL001960914B27

Wij zijn op afspraak te bezoeken. Ons bezoekadres
is Hoofdweg 68 in Mijdrecht.

 

webwinkelkeurmerk
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
j