Borstkolf Huren /

Borstkolf (Spaarne Gasthuis Haarlem)

U kunt de borstkolf en afkolfset na bestelling afhalen in het Spaarne Gasthuis Haarlem Locatie Zuid afdeling verloskunde 3e verdieping op vertoon van uw betalingsbewijs en ordernummer.(die ontvangt u per mail)dus altijd uw email adres invullen bij bestelling! LET OP U KUNT ALLEEN DE KOLF EN DUBBELE AFKOLFSET AFHALEN IN HET ZIEKENHUIS GEEN ANDERE ARTIKELEN VAN DE WEBSITE!
wanneer u de kolf wilt retourneren dan graag een mail naar info@momtobee.nl of bel 06-10275815 Als u in Haarlem woont word de kolf opgehaald (hier wordt 5 euro voor in rekening gebracht)! woont u buiten Haarlem dan ontvangt u van ons een retourlabel! U kunt de kolf niet terugbrengen in het Spaarne Gasthuis! LET OP! de kolf word niet automatisch na een week opgehaald er moet altijd even contact worden opgenomen!

Bij Momtobee kun je een professionele Medela borstkolf huren. Kosten : 2,65 per dag 18,50 euro per week!  exclusief dubbele afkolfset à 40,50 euro . Je huurt de kolf voor minimaal 1 week! LET OP altijd even bellen of mailen om de kolf op te laten halen dit gaat niet automatisch!
indien u de kolf langer huurt krijgt u van ons achteraf een factuur! overweegt u een borstkolf te kopen dan kan dat ook bij ons, heb je eerst een kolf gehuurd dan krijg je 10% korting op de aanschaf van een medela borstkolf. 

 


Weergave:


Bezig met laden...

Kraam-& Baby kado's

Verras jonge ouders en baby's met een originele kraam- of babykado's. De producten op deze site worden met veel liefde, passie en gevoel vervaardigd of samengesteld.  Ben je op zoek als; Oma, Opa, Vriendin, Vriend, Tante, Oom of zoek jij een kadootje voor je babybroertje of babyzusje;
je vindt het bij
Momtobee.nl

Onze topmerken

Inschrijven voor de nieuwsbriefAanmelden

Momtobee

Verras jonge ouders en baby's met een originele kraam- of babykado's. De producten op deze site worden met veel liefde, passie en gevoel vervaardigd of samengesteld. Het geven van een babykado's blijft een leuke en mooie ervaring waar zowel ouders als het kleine Ukkje veel plezier van beleven. 

contact gegevens

info@momtobee.nl
06-10275815

kvk nummer: 65251806
btw nummer: NL001960914B27
meije 147
3474 MA Zegveld

Wij zijn op afspraak te bezoeken. Ons bezoekadres
is Meije 147 in Zegveld. 

 

webwinkelkeurmerk
 

Alle bedragen zijn inclusief btw - Powered by CCV Shop webwinkel software

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies
j